Autobanden voor uw auto bij Vakgarage Bovenkamp in Vledder

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan ook heel goed zijn dat all season banden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage Bovenkamp beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin. 

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt Vakgarage Bovenkamp zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter. 

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert Vakgarage Bovenkamp winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. 

All Season banden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all season banden een verstandige keuze. All season banden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage Bovenkamp gebruik te maken van zomer- en winterbanden. 

Bent u op zoek naar autobanden in Vledder (Drenthe), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen. 

Banden van verschillende merken

Vakgarage Bovenkamp biedt u banden aan van merken als Viking, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Vledder bent u bij Vakgarage Bovenkamp altijd aan het juiste adres! 

Maak nu een afspraak

Contactgegevens

Vakgarage Bovenkamp
De Rolle 1
8381 CR Vledder

tel.: 0521-381231
mail: info@vakgaragebovenkamp.nl

25_Blok_Winterband_Velg.jpg