vakgaragebovenkamp_camperverhuur

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD BIJ VAKGARAGE BOVENKAMP IN VLEDDER

Vakgarage Bovenkamp in Vledder: Hèt adres voor camper- en caravanonderhoud. Om uw camper op professionele wijze te kunnen onderhouden, beschikken wij over een speciaal ingerichte en verzwaarde hefbrug.

CAMPER- EN CARAVANONDERHOUD

Naast onderhoud en reparaties aan personenauto’s in alle soorten en maten, zijn wij gespecialiseerd in camperonderhoud. Onze monteurs begrijpen als geen ander dat de meeste camperaars jaren doen met hun kostbare camper. Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud van groot belang. Onvoldoende of slecht onderhoud kan niet alleen leiden tot hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige, kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien is de veiligheid bij een vakantievoertuig natuurlijk heel belangrijk. Uitgedroogde banden of slecht werkende remmen kunnen vreselijke gevolgen hebben. Daarnaast kunnen defecten of slijtages zoals slecht werkende schokdempers het rijplezier aanzienlijk verminderen tijdens uw welverdiende vakantie.

ONDERHOUD OP MAAT

Veel camperaars rijden in praktijk weinig kilometers met hun camper. Hier passen wij het onderhoud, en daarmee dus ook de kosten, op aan. Wij zorgen jaarlijks voor een controle op alle vitale onderdelen en bieden maatwerk per camper op het gebied van onderhoud. Cruciale punten waar altijd naar gekeken wordt zijn:

  • De motor en het koelsysteem.
  • Banden & Remmen (oploop rem van de caravan)
  • Het onderstel & ophanging
  • Gasinstallatie
  • Vloeistoffen en ruitenwissers
  • Aircosysteem
  • Distributieriem
  • Algehele controle op gebreken

Hoewel wij sinds jaar en dag Fiat specialist zijn, onderhouden wij ALLE campermerken. Zowel voor aanschaf als onderhoud denken wij graag met u mee en mag u rekenen op ons eerlijke advies. 

Wilt u uw camper of caravan graag bij ons laten onderhouden? Neem dan nu contact met ons op of plan direct online uw onderhoudsafspraak in!