vakgaragenbovenkamp_bedrijfsautospecialist

ONDERHOUD AAN UW BEDRIJFSAUTO BIJ VAKGARAGE BOVENKAMP IN VLEDDER

Een bedrijfsauto is cruciaal voor het runnen van uw bedrijf, dat begrijpen wij als geen ander. U bent vaak op pad met uw bedrijfsauto en u moet blind op uw auto kunnen vertrouwen. We hoeven u dan ook vast niet uit te leggen wat er gebeurt en wat de kosten zijn voor u als de bedrijfswagen onbetrouwbaar of onveilig wordt. Of u nu een bestelauto, busje of transportwagen hebt, bij Vakgarage Bovenkamp bent u met uw bedrijfsauto aan het juiste adres!

ONDERHOUD EN REPARATIE

Sinds jaar en dag is Vakgarage Bovenkamp Fiat Professional partner. Wij zijn bij uitstek geschikt voor uitvoeren van betrouwbaar onderhoud- en reparatiewerk aan uw bedrijfsauto. Zo is het mogelijk om bij ons uw bedrijfsauto tot maar liefst 5.000 kg te laten onderhouden. Wanneer u uw bedrijfsauto regelmatig laat onderhouden door onze vakmannen, verkleint u de kans op pech onderweg of uitval van uw bedrijfswagen. Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud dat kleine gebreken leiden tot grotere en duurdere reparaties.

OOK GOED VOOR U

Bij Vakgarage Bovenkamp zorgen wij voor onderhoud met oog voor uw portemonnee. De besproken prijsopgave wordt tevens de factuur. Tijdens het onderhoud kunt u wachten in onze comfortabele koffiehoek. Wanneer u problemen heeft, kunnen wij in veel gevallen een storing direct uitlezen en wanneer mogelijk zelfs direct repareren.

Wilt u uw bedrijfsauto graag bij ons laten onderhouden? Neem dan nu contact met ons op of plan direct online uw onderhoudsafspraak in!